Ta vare på hender og lepper

Januar 2021.


Hei og takk for at du vil følge oss. Målet vårt er å lomme med innlegg med tilbud, tips, hverdagshendelser, bilder fra butikken og gården og mye mer, minst en gang i måneden.


I vårt aller innlegg på siden, noensinne, tenkte vi gi dere litt tips om hvordan du kan ta vare på hender og lepper nå på vinteren når det er kaldt og tørt og fortelle dere fremgangsmåten på en hjemmelaget skrubb til lepper og hender med bare naturlige ingredienser.


Selv om vi går mot sommer sakte men sikkert er det fortsatt kalde dager og vinterluften kjemper om kapp med det varme inneklimaet. De mange skiftene mellom varmt og kald gjør gjerne at både lepper og hender fort bli tørre. Vi har derfor lyst å vise deg hvordan du kan lage din egen skrubb, kun ved bruk av tre enkle ingredienser du kanskje allerede har på kjøkkenet. En naturlig (og mulig spiselig) skrubb!


Denne skrubben er superenkelt å lage og inneholder kun tre ingredienser: Kokosolje, honning og sukker. Du kan med fordel tilsette noen dråper av E-vitaminblandingen til Fushi, men det er ingen must. Vi har valgt å bruke rørsukker, som er noe grovere, men her kan du fint bruke hvitt sukker. Fin, hvitt sukker er fint hvis du ønsker å lage en skrubb kun til leppene, eller dersom du ønsker en mildere peeling, eller gi blandingen mer duft.


Oppskrift på skrubb til hender og lepper:

1 ss økologisk kokosolje

1/2 ts honning

2 ss rørsukker (vanlig hvitt sukker går og fint)

Noen dråper eterisk olje (vær obs på at noen oljer kan være ganske sterke så ha kun en dråpe eller to)

Glass med lokk til å ha blandingen i.Hell blandingen over på en ren glasskrukke. Kanskje du har emballasje fra en liten glasskrukke som du kan gjenbruke, eller et lite syltetøyglass? Ta en titt i skuffer og skap for å se hva du kan finne.


Ha krukken lett tilgjengelig ved vasken og gi hendene dine en god, mild og naturlig skrubb før du legger deg. Skrubben er også super dersom du har vært ute i hagen og hendene trenger en skrubb.


Hvordan bruke skrubben:


Dersom du bruker kokosolje vil du se at den vil få en hvit farge når den blir kald. Varm skrubben mellom fingertuppene for å varme opp kokosoljen igjen.


Massér hender og lepper og kjenn hvordan den nærende og pleiende kokosoljen trekker inn i huden og etterlater huden silkemyk. Sukkeret vil fungere som en mild peeling mot huden og honningen vil virke inn med sine pleiende og antiseptiske egenskaper.


Vi ønsker deg en god vinter ❤️

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

BERGMO GÅRD

KONTAKT OSS

Melkeveien 146 - 8050 TVERLANDET - NORGE/NORWAY - Telefon: +47 482 62 544 - E-post: post@bergmogaard.no

Organisasjonsnummer: 920383114

Bankkonto (DnB): 15060364726 - IBAN NO561506034726 - SWIFT/BIC: DNBANOKKXXX

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2023 by Frais. Proudly created with Wix.com