INFORMASJONSKAPSLER OG PERSONVERN

Generelt

Vi er forpliktet til å behandle personopplysninger fra brukere på en forsvarlig måte, og opptatt av at du forstår hvordan vi håndterer data, og i denne personvernerklæringen forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker de til. Vi er underlagt norsk lov, og følger de til enhver tid gjeldene regler for personopplysninger, og behandling av disse. Opplysninger som samles inn i forbindelse med kundeforhold og bruk av min nettside er det kun vi som har tilgang til.

 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir lagret på din pc. De inneholder blant annet informasjon om hvilke nettsteder du besøker. Med informasjonskapsler kan vi registrere hvordan du bruker mariahestad.no, og vi kan løpende forbedre nettsidene slik at de blir enklere og bedre å bruke.

 

Hvem ser informasjonen?

Vi bruker informasjonen internt i organisasjonen. Vi bruker ikke cookies til å generere statistikk, og vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson. Vi sikrer at de personopplysninger som du gir oss ikke blir misbrukt, jf. reglene i personopplysningsloven. Det gjelder for eksempel den informasjon som du gir i skjema som sendes inn, informasjon om hvordan du bruker nettstedet og alle andre opplysninger som logges ved besøk. Mine cookies kan ikke spre skadelige programmer eller skade din pc på noen måte.

  • Nødvendige cookies: Vi bruker cookies for å huske valg du har gjort på nettstedet og for å øke brukervennligheten. Disse slettes ikke etter endt besøk. Dette gjør at fremtidig besøk på nettsiden vil være raskere og mer tilpasset deg. Om du deaktiverer disse kan vi ikke garantere at all funksjonalitet på nettstedet fungerer som den skal.

  • Sesjonsavhengige cookies: Disse brukes blant annet for å registrere at en besøkende er inne på nettsiden. Disse slettes etter endt besøk.

  • Tredjeparts cookies: Dette er cookies fra et annet domene. Disse brukes blant annet for å innhente besøksstatistikk for å kunne forbedre brukeropplevelsen av nettstedet. Google Analytics er statistikkverktøyet vi bruker. Dersom du ikke ønsker cookies kan du slå av automatisk lagring av slike informasjonskapsler i din nettleser.

 

Innsyn, endring og sletting av informasjon

Innsyn, endring og sletting av informasjon Du har rett til å få opplyst fra oss hvilke personopplysninger som vi har registrert om deg. Dersom de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve at opplysningene rettes eller slettes i samsvar med gjeldende lovgivning.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer personopplysninger ved både virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresser: E-post: post@bergmogaard.no.